Åskan får mig att ryysa

I fredags var det hemmaFEST för hela slanten. En helt underbar kväll med många skratt, goda drinkar, massa skitsnack och sen mys på det. Kan det bli bättre? Knappast! Tack alla som var där och gjorde min kväll super.

I lördags kom jag hem vid 15 och sen sov jag till 20 då mamma väckte mig och tvingade i mig lite middag. Sen kom pappa och Andreas hem vid 22 med MASSA fiskar. Dom har varit i Norge och fiskat med farbror och kusin. Inte lite glad min lilla vovve blev när pappa kom hem inte. Hopp, skutt och mjoffningar. Nu sitter han som ett plåster i pappas knäväck och kommer göra det ett bra tag framöver.

Jag gick och la mig runt 00 på lördagkvällen, men inte gick det att sova. Grannen hade fest och inte nog med det. Nej det måste ju spöregna och åska också. Läskigt var det och jag burrade in mig långt ner under täcket. på senare år har jag blivit jätterädd för åskan. Det är häftigt att kolla på men det är inge kul när den är så nära som den var igår.

Idag söndag. Vad händer då? Jo, bio med mamma vi ska se Bröderna Karlsson sen ska jag umgås lite med pappa och Andreas. Saknat dom lite om jag ska vara ärlig.

Nej nu ska jag leka lite i PS tror jag. Jag vill ska lära mig hur det funkar! Jag vill ju kunna redigera bilder, klippa, klistra, leka med ljuset och allt sånt. Men ha det så bra så skriver jag sen igen. Puss puss

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


Vi har bara ett liv, så varför fantisera om något annat?

Japp så är det. Och just nu sitter jag och kollar på Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö. Sjukt bra film måste jag säga. Ikväll tänkte jag ta ett långt skönt bad och imorgon har jag hört att det är hemma fest. Så det ska jag nog gå på. Men nu ska  jag fortsätta kolla på filmen. På återseende /

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


Regn

Regnet det bara öser ner. Jag mådde illa imorse efter att jag var ute med hunden, men nu känns det bättre. Vaknade av att Simon i fönstret på kontoret och ylade. GODMORGON världen. Bästa sättet att bli väckt på, njae knappast.

Men nu har vi gått på promenad, ätit och busat lite på baksidan i regnet. Jag fotade lite också. Nu har jag precis sett på film Tillbaka till framtiden 3.



Nej nu ska jag hitta på något att göra. På återseende /

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


Hemma fru?

Nej då, men jag har fixat mycket hemma idag för ovanlighetens skull. Jag har hängt tvätt, vikt tvätt,  plockat i och ut diskmaskinen, gjort service på kaffe maskinen, klippt rosenbuskar, städat i köket, vart ute med hunden och hjälpt mamma med maten när hon kom hem. Inte något jag gör varje dag måste jag erkänna. Kanske ska börja med det för att göra mamma lite glad.

Känns som att dagen har varit bra i det stora hela. Jag har sovit (mycket som vanligt). Jag har gjort något mer än att ligga i sängen hela dagen. Humöret då? Jorå. Det har vart bättre men synd att klaga. Men jag börjar bli lite orolig över vikten dock. Jag har gått ned 2 kg på mindre än en vecka. Det är ingen fara än men ska tänka på att äta ordentligt och så kanske man ska ta med hunden på en långpromenad imorgon? Vore mysigt. Sen då? Ja vi får se vad kvällen bjuder på. Kanske utgång men vi får se hur det blir, får se om mamma orkar hämta mig mitt i natten.

Nu ska jag sortera filmerna på datorn hade jag tänkt. Och ikväll BLIR det The Twilight Saga. Puss och på återseende/

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


Bilder från dagen

Bildkvaliten är inte den bästa då dessa bilder är tagna med mobilkameran (dessa bilder är oredigerade). Enjoy!









På återseende /

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


Jippi!

Mobilkameran var inte så dålig som jag trode. Det gäller bara att ha rätt inställningar. Kul kul. Bilder kommer upp inom kort! Puss så länge<3

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


Hej! nähä...? Jahaa det är din telefonsvarare.

Igår blev jag förbannad på en kompis över något som han inte sagt...(det var hans kompis) Bra jobbat Carro! Och sen nu när jag ringer och försöker ställa allt till rätta så svarar han inte... Ja, jag får skylla mig själv efter att jag sagt till honom att han kan dra åt helvete och att jag inte vill prata med honom och definitivt inte se honom. Ja jag erkänner att jag överreagerade. Och just nu vill jag bara ställa allt till rätta. Helst av allt skulle jag vilja prata med honom och säga förlåt och konfrontera hans kompis och ge honom en jävla utskällning. För sådär gör man fa-an inte. Men nog om detta.

Idag har jag vart hemma. Ätit frukost runt 1 och sen lite kladdkaka på det. MUMS!! Hehe. Sen har jag gosat med vovven min och ikväll tänkte jag kolla på Twilight, New Moon och Eclipse. Myyyys<3

Just nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik och tar det lungt. Hunden ligger i min säng, snarkar och viftar så sött på svansen. Undrar vad han drömmer om.. Min söta lilla vovvseplutt<3 För en gångs skull är fåglarna tysta också. Härligt!



Sen tänkte jag fota men pappa har filmkameran med sig till norge och den andra kameran SUGER!! Så skulle vara mobilkameran i så fall. Men neej fyy fan att fota med den. Det är illa. Så jag får försöka komma på något annat att göra, vad det nu skulle vara. Kanske ta en promenad med hunden i regnet för att sedan komma hem till en stor kopp te och ett bubbelbad. Låter mysigt, men vet inte om jag orkar just nu. Vi får helt enkelt se hur det blir.

Nej, dags att rulla vidare. På återseende/

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


Life just sucks sometimes

Vad har jag gjort idag...? hmmm.. ehhhh.. nej jag kommer inte på något. Gick och la mig halv 2 igår somna väl runt 3. Mamma väkte mig 8.30 för att jag skulle vakta hunden då hon skulle till min kusins konfirmation. GRATTIS till henne<3 Och vad gjorde jag då.. jo så fort hon hade åkt somnade jag om igen. Med en snarkande hund brevid mig somnar jag om och sover till 2. Snacka om att jag KAN sova. Då går jag i alla fall upp och rostar några mackor tar en kopp kaffe och lunkar tillbaka till sängen för att kolla på tv. Social brud altså. Där ligger jag sedan till 5. Då jag blir lite smått hugrig igen. En banan och ett glas mjölk. Och sen då, jo tillbaka till tv:n. Där ligger jag sedan till mamma kommer hem och lagar middag. Kantarell soppa. En liten tallrik, en macka och ett glas mjölk. Efter det går jag i alla falll ut med hunden och nu sitter jag här.

Fyy satan vilken dag. Helt totalt VÄRDELÖS. Och imorgon då. Som att morgondagen kommer bli bättre? Eller nästa vecka? Ikke då. Då är man hundvakt. Får väl försöka överleva på något sätt. Nu tänkte jag fota lite men vi får se hur det blir. Just nu känns det bara som att ALLT och lite till suger. Jag har tråkigt, är ledsen, är smått förälskad, förbannad på mig själv och vill bara ha något att göra för att slippa tänka på allt som händer och sker.

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


I love my bed<3

Sova är sjukt underskattat. Det är underbart. Inget kan skada dig i drömmarna och det mest underbara kan hända. Så varför säger alla sova kan man göra i graven? Ja, självklart kan man det. Men då vaknar man ju inte med den underbara känslan man har i kroppen när man drömt en underbar dröm. Eller känslan man får när man vaknar efter en mardröm och inser att det bara var en dröm.

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Ugly Betty på 5:an. Sen får vi se vad det blir. Men med stor sannorlikhet så kommer jag ligga i sängen resten av dagen/kvällen. Men vi får se hur det blir. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv. På återseende! Kramar

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


RSS 2.0