Trötter

Jag är trött och orkar inte skolan men va fan det är bara en vecka kvar sen är det sommarlov. Jag hoppas att det blir en rolig sommar och att saker och ting förändras till det bättre. Jag känner redan nu att en förändring är på gång. Jag har fått jättebra kontakt med gamla vänner som jag gillar otroligt. Sen har jag träffat andra (nya) människor som jag gillar skarpt. Det känns som att mitt liv är på väg åt rätt håll nu. Jag hoppas att det fortsätter så ett bra tag till, helst hela livet men det kanske är lite mycket begärt. Här kommer lite bilder från helgen.



August tog studenten så jag, Zamme och Alexandra åkte dit och grattade honom.




Lilla söta Zamme<3

Efter att vi hade grattat August drog vi ner på stan och mumsade hamburgare för att sedan åka hem till Vickan och förkröka. Framåt kvällen bar det iväg ner till stadsparken för en underbar, rolig och helt galen kväll. Tack för kvällen alla underbara. Ni är BÄST!

I lördags var jag hemma och tvättade bilarna, städade och hjälpte pappa med dammen. Och idag har jag pluggat, städat (mer) och hjälpt mamma möblera om i stora rummet på övervåningen och nere i vardagsrummet. Fint blev det. Men nu ska jag plugga lite mera. Ha en underbar kväll. Kramar

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


En skön sommardag i Juni!

Det vi hade köpt till mamma var trädgårds redskap. Hon blev jätteglad. Hennes vissa av hennes vektyg har gått sönder och andra är väldigt slitna. Så det var på tiden att hon fick nya. Här nedan kommer lite bilder från dagens joggingrunda med Simon. Han vad ganska lydig idag faktist men lite bus finns det allt i den lilla rackaren. Han började morra på fåren och förökte krypa under staketet in till dom.



Min lilla gullunge<3



Me, myself and I på joggingrundan.

Japp detta är min signatur. Snygg tycker jag själv. Hoppas att ni gillar den också. Kram


RSS 2.0