Foto

Sitter i soffan och har sjukt tråkigt. Väntar på att Andreas ska lägga över lite serier och filmer på hårdisken så jag kan kolla på det. Men under tiden skulle jag behöva städa mitt rum. HATAR att städa.. i alla fall om man är själv. Någon som är pepp på att komma över och hjälpa?

Jag kanske skulle ta att lägga över bilderna på datan istället så kanske jag kan lägga upp några här. Tror jag gör det. Vi hörs om ett tag igen!

Puss


Sommar

Nu sitter jag hemma i soffan på mitt rum och lyssnar på härlig sommar musik. Så underbart att se ut genomfönstret och se solen lysa.

Idag på bildlektionen drejade jag för första gången i mitt liv och det var hur kul som hellst. Jag gjorde en rosvas och en ljusstake. På biologin skrev jag en rest som jag hade kvar sen innan, sedan skrev vi lite mer på vårat fosterarbete. Sen blev det en lunch på det och efter det hämtade pappa mig och så åkte vi hem. Det första ag gjorde när jag kom hem var att greppa kameran och ut och fota. Bilder kommer nog senare.

Jag tänkte plugga lite idag för imorgon ska jag kanske iväg på hemmafest och sen är det bakisdag på söndag och sen börjar veckan om igen.... tyvärr. Varför kan man inte vara ledig halva veckan och jobba andra halvan för? Bara en tanke sådär.

Puss


Foster!?

Sitter i skolan och skriver om fostrets utveckling och abort. Vi ska göra en powerpoint och jag gjorde det STORA misstaget att goggla bild på abort. Inte en vacker syn ='( Så vi valde att ta en bild på p-piller istället. Mycket bätte!

puss o kram tack för mig!


RSS 2.0