Kudde, MIN kudde!

Tänkte slå på stort idag och gå och lägga mig mega tidigt. Så förhoppningsvis är jag pigg och glad imorgon när jag vaknar tack vare det.

Morgondagen ser ut på detta sätt.

08.30 stiga upp, fixa iordning sig och ta en frulle i farten.
09.30 Bussen in mot stan.
10.30 Läkartid
Därefter Lunch med Frida!
13.45 Buss till stallet, fota och jobba med projektarbetet.
cirka 16.00 Hemfärd och sedan plugga (kanske).

Bilder av shopingen kommer i ett senare inlägg har inte hunnit fota de idag.



Chena!

Här igen då rå. Nu har jag typ vaknat till liv igen. Lite shopping och ett sportlov gjorde susen. Jag har köppt 2 tröjjor, 2 ringar, ett par örhängen, ett par skor med high heels och en sommar skojorta! Wee! Vill ha sommar typ nu på en gång. Det vore sjukt nice det.

Jag och Frida har planer på att efter studenten åka utomlands. Vi får se om det blir en kort visit för att ha semester eller om vi rent av slår oss till ro ett tag och kanske tar oss ett jobb i främmande land. Hur spännande vore inte det lixom. Men vi har ju våra påhitt också. Hoppas bara att något utav alla händer i verkligheten också.

Det vor nog allt för mig denna gången. Bilder på shopingobjekten kommer kanske upp senare.

Peace out!


Linnea!

Heter bruden jag är hos nu. Det gillar vi starkt. Vi har nyss städad och packat ner hennes rum i lådor. För någon sekund sedan bytte vi även armband. Hur bansligt är inte det på en skala? Friensds står det på dom! NÖRDIGT, men ack så gulligt. Mitt är blått med vit text hennes är gult med svart text (aik= blää). Nu ska vi dra till affären och köpa en 2 litare med GLASS. Mumsimums. Sen drar vi hit igen tror jag och kollar film eller nått tror jag. FUNNY! Haha spårat inlägg ja men men. Sånt som händer när amn är med en spårad vän. Jag älskar dig Linnea, det vet du<3

Nej nu iväg och köpa glass.

På återssende!


Upp upp o iväg

Nu drar jag mamsen och pappski iväg och handlar. Mat i första hand sedan ska vi kolla på ny matta till vardagsrummet och nya jeans till mig. Så är planen i alla fall.



Så här ser jag ut idag då.

Vi hörs!


5 Februari

Nu är frukosten i magen, nya bilder i kameran och jag är fortfarande i morgonrock och tofflor. Frukosten blev skogaholmslimpa med ost och en kopp cappochino till det. MUMS! Bilderna blev på några blåmesar, talgoxar och en hackspett som åt utanför fönstret. Men dom blev inge bra då det är på tok för mörkt. Någon som har tips på hur man kan göra? Ska försöka fixa lite i photoshop men det blir nog svårt.

Tänk om man fick en sånhär kopp varje morgon som frukost på sängen. Gulligt värre.

Nej hopp in i duchen och sen iväg och handa skulle jag tro. Måste ju ha godis till melodifestivalen ikväll!

Ska ni kolla?


Morrn Morrn!

Nu har jag vaknat och ska strax ner och käka frulle. Sedan blir det nog ut på en fotorunda skulle jag tro. Har ni sett hur underbart vackert det är ute?! Efter det blir det nog plugg, som jag skjuter på det. Inte bra, inte bra. Men en sak i taget. FRUKOST!

Tjingeling!


Ny dag, nya äventyr..

Time to sleep! Trött som satan och inte nog med det. Det är en helt NY dag imorgon som är oupptäckt. Hur galet är inte det? Kanske blir det den bästa i mitt liv, kanske den värsta. Eller vem vet den roligaste? Det vore nått det. Men troligtvis blir den rätt tråkig. Plugg står på schemat. Matte. Kul om man fattar, dötrist om man inte gör det.

Vet du vad som händer? Släng en kommentar i så fall och berätta.

Ni får alla sova underbart sött och drömma de finaste drömmar ni någonsin drömt. Så hoppas vi på att det är precis så erat liv ser ut även när ni har vaknat.


Wooow

Nu har jag kollat igenom och rensat sisådär en 1300 bilder. Är jag en dålig fotograf eller bara väldigt kräsen när jag endast har "sparat" (lagt in i en speciell mapp) 36 stycken. Vissligen var vissa av bilderna inte fotade av mig och andra var bilder av mig, men ändå. Haha känns skönt att ha fått det gjort i alla fall. Nu är det bara 2/3 kvar. Eller i alla fall på datorn. Sen ska jag rensa ur bilderna som är kameran och filmkameran också. Men det får banne mig bli en annan dag.

Nu är det middag och ikväll blir det: 
Köttfärslimpa som var inlindad i bacon om jag såg rätt, och sen potatis till det. Såg smarrigt ut när jag var ner och tjuvkicka i ungnen.

Efter det blir det antingen upp igen och rensa mer eller kolla på tv. Klockan 20 är det Let's dance på tv i alla fall. Det får man ju inte bara missa!



Sortera!

Just nu sitter jag i min fina röda soffa på mitt rum och försöker sortera bilder. Inte de lättaste måste jag säga. Spara eller slänga. Sparar man blir det MYCKET bilder som man aldrig kommer orka kolla på. Men o andra sidan slänger man så kanske man råkar slänga ett guldkorn. Jobbigt läge det här, men ska i alla fall försöka "skilja agnarna från vetet" som man brukar säga.



När jag rotade runt lite bland bilder som jag ännu inte lagt in på datorn hittade jag denna. Ett guldkorn om jag får säga det själv.

Vad tycker ni? Bra, dålig, helt okej?
Kritiseara gärna, hur ska man annars kunna bli bättre?

Puss o kram


RSS 2.0